Volledig scherm
Jeslynn Kuijpers. © Pics United

Kuijpers en Van de Wetering verlengen bij PSV Vrouwen

EINDHOVEN - Voetbalsters Jeslynn Kuijpers en Mauri van de Wetering hebben hun contract bij PSV Vrouwen met een jaar verlengd. Beide speelsters komen sinds de oprichting van de vrouwentak (juni 2012) uit voor PSV. Kuijpers bereikte als eerste de mijlpaal van 100 wedstrijden in het rood-wit.

De contouren van de selectie van coach Nebojsa Vuckovic zijn inmiddels duidelijk. Nieuw bij PSV zijn Kirsten Koopmans (ADO Den Haag) en de talenten Aniek Nouwen, Pleun Raaijmakers en Yvonne van Schijndel.

Maran van Erp en Ibtissam Bouharat zijn gestopt. Kika van Es (Achilles'29), Laura Strik (sc Heerenveen), Sylke Calleeuw (KRC Genk) en Amber Mutsaers (Achilles'29) vonden een nieuwe club. Reservekeepster Dianne Reemers plakte er toch nog een seizoen achteraan.

“Er zijn wat wijzigingen geweest, zoals dat elk jaar wel gebeurt. Soms is dat vervelend, maar er zijn de afgelopen weken veel talenten bij de club gekomen. Ik hoop dat we aan het eind van de competitie weer bij de eerste drie staan”, aldus Van de Wetering op de site van de club.