Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Mannen HC Helmond verspelen perfecte score

BOXTEL - De hockeymannen van HC Helmond zijn in de eerste klasse C net niet met een perfecte score aan de winterstop begonnen. In Boxtel werd met liefst 4-1 van MEP verloren. Frederick van den Berg scoorde vlak voor tijd nog uit een strafcorner. De voorsprong van de Helmonders op runner-up MEP bedraagt halverwege het seizoen vijf punten.

Met een achterstand van zeven punten staat HCAS derde. De ploeg van coach Christian Kurtz won gistermiddag in Oosterhout met met 2-1 van Warande. De Astense doelpunten kwamen van de sticks van Joep van Grinsven en Tommy van Osch.

Vrouwen
In de overgangsklasse A verloren de vrouwen van HC Helmond op eigen veld met 1-0 van directe concurrent Leonidas. Met twaalf punten uit elf wedstrijden moeten de Helmondse vrouwen komend voorjaar vooral over de schouder kijken.
HCAS verloor na een doelpuntrijk duel met 4-3 van HC Eindhoven. Namens de bezoekende ploeg scoorden Nargisa Dorani, Nathalie Thijssen en Sabine Jorissen. De Astense vrouwen staan elfde in de eerste klasse C.