Inge Jansen (op de achtergrond) en Celine van Duijn bij het synchroonspringen vanaf de 3 meterplank bij de Eindhoven Diving Cup. De timing is bij hun rentree nog niet helemaal op punt.
Volledig scherm
Inge Jansen (op de achtergrond) en Celine van Duijn bij het synchroonspringen vanaf de 3 meterplank bij de Eindhoven Diving Cup. De timing is bij hun rentree nog niet helemaal op punt. © Kees Martens/DCI Media

Moeder Inge Jansen terug op de duikplank: ‘Vooral mijn bekkenbodem heeft flink wat te lijden gehad’

Eindhoven Diving CupGeestelijk kon Inge Jansen het schoonspringen niet loslaten, lichamelijk viel de terugkeer als topsportster haar zwaar. Bij de Eindhoven Diving Cup maakte de 28-jarige Veldhovense moeder gisteren haar rentree. ,,Mijn lijf is erg veranderd.”

  1. Schoonspringster Inge Jansen wil er na haar zwangerschap weer staan: ‘Het vuur is nog niet uit’
    PREMIUM
    Terug in het nieuws

    Schoon­spring­ster Inge Jansen wil er na haar zwanger­schap weer staan: ‘Het vuur is nog niet uit’

    VELDHOVEN - ,,Na de spelen was het een grote chaos met heel veel interviews. We gingen vrij snel daarna op vakantie zodat ik echt even mijn rust kon pakken, maar zelfs daar werd ik aangesproken door Nederlanders. De sport werd ineens op de kaart gezet en ik werd hier in het dorp ook herkend en aangesproken. Dat vond ik superleuk en heel lief, maar ook heel spannend. Dat is voor mijn sport echt iets nieuws.”