Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Njord pakt de broodnodige overwinning

De waterpolosters van Njord waren begin dit seizoen dé verrassing van de eerste klasse A. Met drie overwinningen in de eerste vier wedstrijden mocht Bart Verhoeven, trainer van de dames, meer dan tevreden zijn met de seizoensstart. Daarna vielen de resultaten echter weg en zakten de Veldhovensen af richting de gevarenzone.

Een overwinning tegen HBW, directe concurrent en nummer elf van het klassement, doet echter weer hopen op een betere periode. "Eindelijk winnen we weer eens. Ondanks dat we met een gehavende ploeg aan de start verschenen, waren we vanaf het begin de bovenliggende partij. In de eerste periode verzuimen we de kansen af te maken, maar daarna verzilveren we die wél", aldus Verhoeven, die de 13-jarige Jeske Straver haar eerste doelpunt voor de hoofdmacht zag maken.

De heren van PSV Waterpolo spelen in de eerste klasse A en haalden daar dit weekend flink uit tegen Katwijk. 18-9 werd het uiteindelijk, waardoor de Eindhovenaren 2017 ingaan met een vierde plek. Het was voor PSV alweer de derde overwinning op rij, waardoor de laatste wedstrijden van 2016 ervoor gezorgd hebben dat PSV comfortabel in de subtop staat.