Volledig scherm
Archieffoto © Bert Jansen

Nog steeds geen punten voor korfbalsters Stormvogels

Dat topklasser Stormvogels uit Luyksgestel nog steeds op zoek is naar de eerste punten van het zaalseizoen, viel vandaag te wijten aan de eerste helft. "Onze eerste helft was dramatisch.

Zij startten feller en komen op 11-4 bij rust. Tweede helft nemen zij wat gas terug en komen wij meer in de wedstrijd, maar de wedstrijd was al gespeeld", vond Stormvogels-coach Raymond Celak, die zijn ploeg uiteindelijk met 18-10 zag verliezen. Ook het Reuselse Rosolo verloor in diezelfde topklasse. Titelkandidaat Swift was met 24-21 beter. "In de tweede helft hadden we aanvankelijk wat meer controle, maar toch lopen zij op een gegeven moment uit en komen wij die klap niet meer te boven. Ondanks deze nederlaag ben ik tevreden over de overtuiging die de ploeg heeft laten zien en ook met het vertoonde spel kunnen we zeker verder", aldus Rosolo-trainer Will van de Kruijs.

DDW speelde in de topper tegen De Korfrakkers knap met 16-16 gelijk. Door de puntendeling gaan de twee ploegen nog steeds gezamenlijk aan kop in de topklasse.