Volledig scherm
© Wikipedia.org

Overwinning handbalsters PSV komt als geroepen

Na twee nederlagen op rij in de eerste divisie A viel er eindelijk weer eens iets te juichen voor PSV-trainer Fred Michielsen en zijn speelsters.

Er werd met 35-25 gewonnen van DSS. "DSS heeft maar zo'n tien minuten meegedaan in de wedstrijd. Eigenlijk krijgen we er nog wel te veel tegen", aldus de trainer, die vandaag twee jeugdspeelsters liet debuteren: Cecile Sullivan (16) en Katie Lombarts (14). "Ze deden het naar behoren, al was het natuurlijk wat onwennig." Door de overwinning staat PSV nu op de vijfde plek. In de tweede divisie waren de vrouwen van het Valkenswaardse VHC dicht bij een overwinning en daarmee aansluiting bij de middenmoot: 26-28 tegen Nieuwegein. "Het was een goede wedstrijd met leuk handbal aan beide kanten. Het publiek was dan ook de grote winnaar van de dag. Uiteindelijk leggen we het af op het feit dat we minder fysiek hebben", zag André de Brouwer, coach van VHC.

De mannen van Bergeijk zoeken naar de eerste punten in de hoofdklasse B, maar vonden die weer niet tegen Huissen: 22-25.