Volledig scherm
Alir Rza Aygun, e-sporter van PSV. © Photo-Prestige

PSV-e-sporter Ali Riza Aygün grijpt naast landstitel: 'Het was niet mijn dag'

PSV-e-sporter Ali Riza Aygün heeft naast de titel in de e-divisie gegrepen. In de dubbele directe confrontatie tegen Ajax-e-sporter Dani Hagebeuk trok hij aan het kortste eind.

Dani Hagebeuk was eerst te sterk op zijn eigen favoriete console, de Xbox: 5-1. In de return op de PlayStation bleef het 0-0, waardoor de titel in de e-divisie naar Ajax ging.

,,Ik heb van mezelf verloren, vooral de eerste wedstrijd", gaf Aygün aan. ,,Je komt netjes voor, maar dan geef je het zo weg en hij straft het zo af. De tweede wedstrijd weet je wat er gaat komen en zit het weer net niet mee. Het was niet mijn dag, wel zijn dag. Respect voor Dani", gaf hij de complimenten aan zijn tegenstander.

,,Normaal trillen mijn handen, nu niet, ik weet niet waarom. Ik heb het verkloot. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Daar kun je niks aan doen. Van je fouten moet je leren, over twee weken staan de play-offs voor het WK voor de deur: weer een belangrijk toernooi", vervolgde de PSV-e-sporter. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zaalvoetballers ZVV Eindhoven gooien in sensationeel duel Feyenoord Futsal uit de beker
    Futsal

    Zaalvoet­bal­lers ZVV Eindhoven gooien in sensatio­neel duel Feyenoord Futsal uit de beker

    ZVV Eindhoven en het nationale bekervoetbal waren tot nu toe geen vrienden van elkaar. De Eindhovense formatie reikte nooit verder dan de tweede ronde. Het bekeravontuur van dit keer kan daar nu misschien een uitzondering op worden. Feyenoord Futsal, het voormalige TPP Rotterdam, werd in de eerste ronde na strafschoppen verslagen. Na de reguliere speeltijd was de stand 5-5. De strafschoppen werden door ZVV beter genomen, 4-3.