Volledig scherm
Nebojša Vuckovic.

PSV/FC Eindhoven gaat door met coach Nebojsa Vuckovic

EINDHOVEN - Nebojsa Vuckovic blijft nog twee jaar aan als hoofdcoach van de voetbalsters van PSV/FC Eindhoven.

Onder leiding van de 37-jarige Kroaat, die in het bezit is van de licentie UEFA Pro, eindigde PSV/FC Eindhoven in het eerste seizoen knap als derde in de BeNe League A. Tevens verlengden zestien speelsters donderdag in het Philips Stadion hun contract, te weten de keepsters Angela Christ en Renate Verhoeven;

de verdedigsters Jette van Vlerken, Maran van Erp, Janneke Bijl, Kika van Es, Marlou Kelleners, Vera Egelmeers en Melissa Evers; de middenveldsters Daniëlle van de Donk, Manon van den Boogaard, Marlou Peeters; de aanvalsters Nadia Coolen, Jeslynn Kuijpers, Mauri van de Wetering en Sylke Calleeuw.

PSV/FC Eindhoven neemt afscheid van Marije Brummel, Merel Groenen (vertrekt naar Lierse SK) en Marjolijn van den Bighelaar (naar Ajax). De club uit de BeNe League versterkt zich met Lisanne Vermeulen (van PEC Zwolle) en Mirte Roelvink (FSV Gütersloh 2009). Over de toekomst van spits Suzanne de Kort (gehuurd van FC Twente waar haar contract niet wordt verlengd) en de middenveldsters Nikki de Roest en Nadine Hanssen bij PSV/FC Eindhoven is nog niets naar buiten gebracht.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement