Volledig scherm
© Creative Commons

Rosolo wint knap van De Korfrakkers

overzicht vrouwenkorfbalRosolo heeft een knappe overwinning geboekt op bezoek bij De Korfrakkers. De Reuselse vrouwen gingen de rust nog in met een 10-8 achterstand. 

In de tweede helft kwam Rosolo een stuk beter voor de dag en trok het de overwinning na een spannende slotfase over de streep: 16-17. In de topklasse sluipt nummer zes Rosolo nu langzaam weg van de onderste plaatsen.

DDW uit Hooge Mierde deed goede zaken in de strijd om de bovenste plaatsen in de topklasse. Na een vroege 4-0 achterstand herpakte DDW zich om uiteindelijk met 12-17 te winnen. ,,Danique Spooren was grandioos en bezorgde ons met met vier afstandsschoten de overwinning”, zag DDW-coach Tjeerd Kooiman.

Het Luyksgestelse Stormvogels boekte een 9-12 overwinning tegen Astrantia/Ona. Jessie Heuveling was met vijf doelpunten erg belangrijk voor de hoofdklasser. Door de overwinning blijft Stormvogels tweede.

Klimroos uit Hoogeloon heeft zich na de zware nederlaag van vorige week herpakt met een zege tegen Altior: 13-11. ,,Een overwinning op karakter en teamspel”, vond Klimroos-coach Tom Schuitema. 

ODC won in de hoofdklasse met 9-14 van Klick’15/Miko’76. Toch vond trainer Alf van den Enden dat het beter kon. ,,Doel was om heel de wedstrijd goed te spelen, maar dat is niet gelukt. Het was net als vorige week moeizaam. Bij rust was het nog gelijk: 6-6. In de tweede helft ging het beter.”

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement