Volledig scherm
© FotoMeulenhof

Titel lijkt uit zicht voor ZVV Eindhoven

De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven kunnen zich langzaam op gaan maken voor de nacompetitie. Normaal gesproken is koploper PFC met een voorsprong van acht punten en nog vier duels voor de boeg, niet meer te achterhalen. 

ZVV krijgt vrijdag (aanvang 21.30 uur; sporthal Genderbeemd) FCK De Hommel op bezoek. De Bossche formatie, die samen met ZVV het afgelopen seizoen uit de eredivisie degradeerde, kende een slechte seizoenstart. Met het tussentijds aantrekken van onder andere oud-international Nahib El Allouchi is FCK weer herstellende.

FC Eindhoven komt deze week niet in actie. De ploeg van Jan Vogels speelt volgende week vrijdag in het Topsportcentrum van Almere de bekerfinale tegen Hovocubo.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Medailles lijken ver weg voor springruiters, Van der Vleuten een van de lichtpuntjes dit seizoen

    Medailles lijken ver weg voor springrui­ters, Van der Vleuten een van de lichtpunt­jes dit seizoen

    Aan de vooravond van de Europese kampioenschappen in eigen land was Rob Ehrens kritisch op de springruiters. ,,Door het ijs gezakt”, stelde de bondscoach onomwonden, na tegenvallende prestaties in de landenwedstrijd van Aken. Maikel van der Vleuten uit Someren keek bedenkelijk bij de vraag of een medaille straks haalbaar is in het Kralingse Bos van Rotterdam. ,,Zeg nooit nooit”, was het beste wat de winnaar van het CSI Twente er van kon maken.