Volledig scherm
archieffoto

Waterpoloërs DZT'62 ondanks verlies toch tevreden

DEURNE - De waterpoloërs van DZT'62 uit Deurne hebben niet weten te winnen van de ongeslagen koploper VZV. Wilde DZT'62 nog een gooi naar de titel doen was een overwinning nodig, maar die ging naar de gasten uit IJmuiden: 5-8. Toch put DZT'62 hoop uit de tweede helft, waarin VZV niet meer tot scoren kwam.

Bovendien misten de Deurnenaren twee bassispelers. "Met een gehavend team krijgen we maar acht goals tegen terwijl zij er al bijna 140 hebben gemaakt dit seizoen. Dan doe je het niet slecht", zegt topscorer Harm van der Heijden, zelf goed voor drie doelpunten.

De derde plek in de tweede klasse A van DZT'62 is nog niet in gevaar. Wel groeit de achterstand op nummer één VZV tot tien punten en die op nummer twee BZ&PC tot vijf punten.

  1. Handballer Iso Sluijters droomt van de Bundesliga

    Handballer Iso Sluijters droomt van de Bundesliga

    'Het is leuk om weer eens een interview te hebben", zegt Iso Sluijters vriendelijk lachend vanuit Katowice. De rechteropbouwer woont alweer een jaar in de Zuid-Poolse stad die op een uurtje rijden van de toeristische trekpleister Krakau ligt. ,,Ik spreek slechts een paar woordjes Pools, dus ik word meestal niet gevraagd door journalisten na een wedstrijd. Misschien komt daar straks verandering in. Ik ga met taallessen beginnen. De voorzitter vond het weleens tijd worden."