Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Wilfred Jacobs assistent van Johan Leenders bij Peelpush

Volleybaltrainer Wilfred Jacobs uit Eindhoven gaat volgend seizoen Johan Leenders assisteren bij het vrouwenteam van Peelpush. De club uit Meijel degradeerde afgelopen zondag na negen jaar uit de eredivisie.

Jacobs (48) werd geboren in Veghel en speelde in het verleden voor Saturnus in Uden. Hij is als talentcoach in dienst van de Nederlandse volleybalbond, waar hij op Papendal manager is bij de damesselecties van Pré Oranje (onder 16 jaar) en Jong Oranje. Verder is hij trainer bij het RTC (regionaal trainingscentrum) in Weert.

Daarnaast werkt hij al jaren samen met Jeroen van Vught; als clubtrainer bij VCE/PSV en volleybalschool TOP Eindhoven. Met die werkzaamheden gaat Jacobs mee stoppen. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zaalvoetballers ZVV Eindhoven gooien in sensationeel duel Feyenoord Futsal uit de beker
    Futsal

    Zaalvoet­bal­lers ZVV Eindhoven gooien in sensatio­neel duel Feyenoord Futsal uit de beker

    ZVV Eindhoven en het nationale bekervoetbal waren tot nu toe geen vrienden van elkaar. De Eindhovense formatie reikte nooit verder dan de tweede ronde. Het bekeravontuur van dit keer kan daar nu misschien een uitzondering op worden. Feyenoord Futsal, het voormalige TPP Rotterdam, werd in de eerste ronde na strafschoppen verslagen. Na de reguliere speeltijd was de stand 5-5. De strafschoppen werden door ZVV beter genomen, 4-3.