Volledig scherm
ZVV Eindhoven op archiefbeeld. © Maarten Sprangh

ZVV Eindhoven is spoor bijster

De zaalvoetballers van ZVV Eindhoven kunnen zich volledig gaan richten op de nacompetitie. De ploeg van coach Imad Bouazzaoui verloor voor de derde keer op rij. In de Brabantse derby was FCK De Hommel veel te sterk, 5-9. Koploper PFC is geheel uit zicht is geraakt. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan.

ZVV keek bij rust al tegen een bijna onoverbrugbare achterstand aan. De score werd door ZVV in de vijfde minuut geopend door Achraf El Moussaoui (1-0). Het antwoord van FCK De Hommel kwam snel. Via treffers van Wesly Klomp (2). Said Azarfane, Mohamed El Maach en Karim Bali werd de 1-5 ruststand bereikt.

De Bever

Na de pauze kwam de thuisploeg door twee doelpunten van Ali Jakir terug tot 3-5 en leek het even weer een wedstrijd te gaan worden. Nadat Mohamed El Maach er 3-6 van maakte, was de strijd gestreden. Voor FCK trof Wesley Klomp nog drie keer doel. Umur Agir en Bilal Achenteh waren voor de thuisploeg trefzeker.

John de Bever was in sporthal Genderbeemd een aandachtig toeschouwer. De Berlicumse volkszanger was met zijn 52-jaar vorige week nog actief in de eerste divisie en ontving prompt een rode kaart voor commentaar op de leiding. Komend seizoen keert De Bever terug naar FCK De Hommel, de ploeg waarvan hij als speler jarenlang deel uitmaakte. In welke rol dat gaat gebeuren liet De Bever nog even in het midden.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement