David Neres in duel met Renato Tapia
Volledig scherm
David Neres in duel met Renato Tapia © Getty Images

Badmuts voor Neres na botsing met ploeggenoot

David Neres keert bij Ajax terug met een lichte hoofdpijn. De aanvaller werd tijdens het duel met Peru aan het hoofd geraakt en na verzorging kreeg een opvallende badmuts op zijn hoofd.

De badmuts moet ervoor zorgen dat het verband goed op het hoofd blijft zitten. Ook Casemiro, de ploeggenoot waarmee Neres botste, kreeg de badmuts toebedeeld.

Peru versloeg Brazilië uiteindelijk met 1-0 in het oefenduel dat werd gespeeld in Los Angeles. Het enige doelpunt viel zes minuten voor tijd en werd, met het hoofd, gemaakt door de mee opgekomen verdediger Luis Abram.

Daarmee namen de Peruanen, met Feyenoorder Renato Tapia in de basis, revanche voor de verloren finale afgelopen zomer in de strijd om de Copa América. Invaller Neymar speelde bij de Brazilianen het laatste halfuur mee. Neres werd kort na het invallen van Neymar gewisseld.

Volledig scherm
© AFP
Casemiro
Volledig scherm
Casemiro © AP
  1. LIVE | Bayern moet al vroeg achtervolgen, knotsgek duel in Düsseldorf

    LIVE | Bayern moet al vroeg achtervol­gen, knotsgek duel in Düsseldorf

    De Bundesliga dendert ook vandaag door met maar liefst vijf duels, waarvan vier om 15.30 uur. Vanmiddag neemt het Bayer Leverkusen van Peter Bosz het op tegen Bayern München en ook RB Leipzig komt in actie. Vanavond om 18.30 uur speelt Borussia Dortmund. Volg alles via ons liveblog. 15.30 uur: • Bayer Leverkusen - Bayern München: 1-0 • Eintracht Frankfurt - Mainz 05: 0-0 • Fortuna Düsseldorf - Hoffenheim: 1-1 • RB Leipzig - SC Paderborn: 0-0 18.30 uur: • Borussia Dortmund - Hertha BSC
  2. 17-voudig Nederland kampioen Wolters-Verstegen stopt er mee

    17-voudig Nederland kampioen Wol­ters-Verstegen stopt er mee

    Sanne Wolters-Verstegen heeft op 34-jarige leeftijd een punt achter haar carrière gezet. De zeventienvoudig Nederlands kampioen wilde dit jaar nog één keer proberen om de Olympische Spelen te halen, maar als gevolg van de coronacrisis is het mondiale sportevenement uitgesteld naar 2021. Zo lang wil ze niet doorgaan. ,,Het is tijd om een stap terug te doen en de atletiek te laten gaan", schreef Wolters-Verstegen op haar sociale media.