Jesus no céu e Benfica na Terra CHEGAAAAAAAMOS A FRANKFURT 🦅🏆👏🏽 #rumoafrankfurt#forcabenfica#slbsge#forca#slb#copaeuropa #portugal #paris #frankfurt #glorioso #jorge #alvaro#roadtrip

4,139 Likes, 1,204 Comments - Álvaro Oliveira (@alvaroslb1994) on Instagram: "Jesus no céu e Benfica na Terra CHEGAAAAAAAMOS A FRANKFURT 🦅🏆👏🏽..."

Benfica-fan reist naar verkeerde Frankfurt

Álvaro Oliveira en zijn vrienden hadden alles uitgestippeld: een roadtrip van Lissabon naar Frankfurt om hun favoriete club Benfica vanavond in de Europa League aan te moedigen. Een flinke autorit, maar ze hadden ook een tussenstop in Parijs om even bij te komen. 

Alles ging goed. Totdat ze op de plek van bestemming kwamen. Dat bleek Frankfurt an der Oder in Oost-Duitsland te zijn. Terwijl Eintracht, de ploeg van Jetro Willems en Jonathan de Guzman, in Frankfurt am Main (Zuid-Duitsland) ligt. Het scheelt ruim 600 kilometer en zes uur rijden. 

Gelukkig waren Álvaro Oliveira en zijn vrienden ruim op tijd in Oost-Duitsland en hebben ze normaliter genoeg tijd om op tijd voor de Europa League-wedstrijd te zijn. Het duel in het Commerzbank-Arena begint om 21.00 uur.  Benfica won de eerste wedstrijd in Portugal met 4-2. 

Volledig scherm
© instagram.com/alvaroslb1994

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
12:15
FC TwenteTWE
away logo
home logo VitesseVIT
14:30
PSVPSV
away logo
home logo AZAZ
14:30
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
16:45
AjaxAJA
away logo