You know,I just need to be around love.Thats all ❤️

201.6k Likes, 519 Comments - Kevin Prince Boateng (@princeboateng) on Instagram: "You know,I just need to be around love.Thats all ❤️"

Boateng heeft spijt van zijn tatoeages: ‘Ik wil me naakt voelen’

Kevin-Prince Boateng (32) heeft een opvallende ontboezeming gedaan. De aanvallende middenvelder uit Berlijn, die vijftien keer uitkwam voor de nationale ploeg van Ghana, heeft spijt van al zijn tatoeages. ,,Ik zou willen dat ik er nooit aan begonnen was. Ik wil me naakt voelen.”

Boateng speelde sinds 2005 voor Hertha BSC, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, AC Milan, Schalke 04, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, FC Barcelona en sinds afgelopen zomer weer in Italie bij Fiorentina. Van zijn vele clubwisselingen heeft Boateng nooit spijt gehad, maar wel van de vele tatoeages op zijn lichaam. Dat vertelde hij in een groot interview aan Bild am Sonntag. ,,Ik wou dat ik nooit een tatoeage had genomen”, zegt Boateng. ,,Vandaag ben je cooler en mooier als je niet getatoeëerd bent, omdat iedereen tatoeages heeft. Ik heb er laatst met mijn vrouw over gesproken en gezegd dat ik me zo graag naakt zou willen voelen, zonder al die versieringen op mijn lichaam. »

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig voetballers die niet getatoeëerd zijn. ,,Cristiano Ronaldo heeft geen tatoeages en dat is iets speciaals. Niets, alleen je huid. Ik vind dat prachtig om te zien.”

Boateng sprak in het interview met Bild ook over zijn liefde voor Berlijn en Hertha BSC, de club waar hij van 1994 tot 2007 voor speelde. Een terugkeer sluit hij zeker niet uit. ,,Ik ben gevormd op de straten van Berlijn, waar ik als jongen van 12 op de pleintjes moest opboksen tegen mannen van 34 jaar. Die vechtersmentaliteit heeft mij en mijn broer Jérôme de basis gegeven voor onze carrières. Natuurlijk hoop ik dat Hertha BSC met de nieuwe eigenaar een serieuze grootmacht gaat worden. Berlijn heeft zoveel te bieden aan haar inwoners en toeristen, maar mensen moeten ook met liefde gaan praten over het team uit het Olympiastadion.”

HAPPY FACE #maddoxprince pic by @melissasatta 🤩🤩🤩

166.4k Likes, 549 Comments - Kevin Prince Boateng (@princeboateng) on Instagram: "HAPPY FACE #maddoxprince pic by @melissasatta 🤩🤩🤩"

Kevin-Prince Boateng in het shirt van Fiorentina.
Volledig scherm
Kevin-Prince Boateng in het shirt van Fiorentina. © REUTERS