Deborah Gravenstijn samen met haar moeder op het podium tijdens de huldiging van de bronzen medaillewinnares in het Holland House in Athene.
Volledig scherm
PREMIUM
Deborah Gravenstijn samen met haar moeder op het podium tijdens de huldiging van de bronzen medaillewinnares in het Holland House in Athene. © Hollandse Hoogte / ANP

Bronzen plak van Athene al snel uitgedoofd voor rouwende Brabantse judoka Deborah Gravenstijn

Deze week in... 2004Pratend over de bronzen prestatie van Athene 2004 komen pijnlijke herinneringen naar boven bij Deborah Gravenstijn (46). Van de medaille zelf heeft de ex-judoka al lang geleden afstand gedaan. ,,Die is ergens anders. Waar? Ergens, maar niet in huis.”

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.