De voorspellingen van Dirk Abels (Jong PSV): ‘Ik hoop het eerste te halen’

profeet van de weekElke week voorspelt een andere speler in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend. Deze week is het de beurt aan Dirk Abels. Aanvoerder van Jong PSV.

Terwijl de Eredivisie stil ligt door een interlandweekend wordt er in de Keuken Kampioen Divisie gewoon gevoetbald. Abels krijgt dit weekend op de De Herdgang Jong Ajax op bezoek. ,,Over die wedstrijd hoef ik niet veel te zeggen, daar lijkt mijn keuze duidelijk.” Rechtsback Abels is er zeker van dat de drie punten in Eindhoven blijven.

Gezien de statistieken is Jong Ajax aan de beurt om te winnen. De laatste vijf wedstrijden werden namelijk om en om beslist en de laatste keer won Jong PSV.

Jong PSV presteert dit seizoen nog wisselvallig. Er werd drie keer gewonnen en drie keer verloren, tweemaal speelde de ploeg uit Eindhoven gelijk. ,,In het begin was het wisselvallig maar de laatste weken gaat het beter. Voetballend zit het wel goed”, zegt Abels.

Opvallend is dat er volgens Abels niets verandert dit weekend in de top vijf van de Eerste Divisie. De gehele top vijf gaat er volgens hem met de winst vandoor.

De voorspellingen van Dirk Abels:
NEC – FC Eindhoven: 1
RKC Waalwijk – TOP Oss: 2
FC Volendam – Almere City: 2
FC Den Bosch – FC Dordrecht: 1
Helmond Sport – Telstar: 3
Go Ahead Eagles – Roda JC: 1
Sparta Rotterdam – SC Cambuur: 1
FC Twente – MVV: 1
Jong PSV – Jong Ajax: 1

Volledig scherm
Dirk Abels voorspelt. © Max van der Put
Volledig scherm
Dirk Abels. © Joep Leenen/Pro Shots