Nasser Al-Attiyah beleefde wel eens betere dagen in de Dakar Rally, maar gaat wel de tweede week in met een geruststellende voorsprong in het autoklassement.
Volledig scherm
PREMIUM
Nasser Al-Attiyah beleefde wel eens betere dagen in de Dakar Rally, maar gaat wel de tweede week in met een geruststellende voorsprong in het autoklassement. © EPA

Etappe 6 | Van Kasteren verliest terrein door kapotte band, etappe voor motoren afgebroken

Dakar-journaalDaags voor de rustdag heeft Janus van Kasteren toch een tikje moeten incasseren in de Dakar Rally. De trucker uit Veldhoven verloor in het tweede deel van de zesde etappe de aansluiting met de Russische Kamazzen. Van Kasteren viel in tussentijden terug naar de dertiende plaats, maar wist in de slotfase nog wat plaatsen te winnen.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.