Het merkwaardige optreden van Coco Vandeweghe in beeld.
Volledig scherm
Het merkwaardige optreden van Coco Vandeweghe in beeld. © Twitter

Ex-toptennisster zorgt voor ongeloof en irritatie: ‘Dit is puur theater, dit heb ik nog nooit gezien’

Video'sBizarre taferelen op het ITF-toernooi in het Amerikaanse Landsville. Coco Vandeweghe, voormalig nummer 9 van de wereld en halve finaliste van de Australian Open en US Open, weigerde vanwege de hitte op een fatsoenlijke manier in te spelen. Dit tot grote frustratie van haar tegenstandster. 

 1. Drie keer is scheepsrecht voor Lavreysen, die nu wel afrekent met Richardson in Track Champions League

  Drie keer is scheeps­recht voor Lavreysen, die nu wel afrekent met Richardson in Track Champions League

  Harrie Lavreysen heeft bij de Champions League voor baanwielrenners na twee nederlagen revanche genomen op zijn Australische rivaal Matthew Richardson op de sprint. De regerend wereldkampioen verloor op Palma Mallorca en Berlijn in de finale van Richardson, maar zaterdag pakte hij in het Franse Saint-Quentin-en-Yvelines de overwinning. Op het onderdeel keirin moest Lavreysen de zege wel aan Richardson laten en finishte als tweede.
 2. Er staat geen maat op zaalvoetballers FC Eindhoven; plaatsing kampioenspoule is al zeker

  Er staat geen maat op zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven; plaatsing kampioens­pou­le is al zeker

  Met nog vier duels voor de winterstop te gaan blijven de zaalvoetballers van FC Eindhoven ongeslagen. Na de 4-0 winst op AGOVV bezit de formatie van coach Jan Vogels het maximaal aantal punten van 24 uit acht duels. De kampioenspoule, die meteen na de winterstop aanvangt, is inmiddels bereikt. Zondag wacht alweer de volgende tegenstander als FC Marléne naar het Eindhovense Indoor Sportcentrum komt (aanvang 16.00 uur).
 3. Topdag voor Nederlandse darten: Noppert, Van Gerwen en Van Duijvenbode naar kwartfinales Players Championship finals
  Players Championship Finals

  Topdag voor Nederland­se darten: Noppert, Van Gerwen en Van Duijvenbo­de naar kwartfina­les Players Champions­hip finals

  Danny Noppert, Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode hebben zich allemaal geplaatst voor de kwartfinale van de Players Championship Finals. Noppert won in een spannende wedstrijd met 10-9 van Matthew Campbell uit Canada, terwijl Michael van Gerwen geen kind had aan Dimitri van den Bergh. Dirk van Duijvenbode was in een ware thriller van zeer hoog niveau net iets beter dan Ryan Searle