Volledig scherm
Menno Koch © Pro Shots

Herstelde Heezenaar Koch wil niks forceren bij NAC Breda

Een scheurtje in de meniscus hield hem twee maanden aan de kant. Inmiddels is Heezenaar Menno Koch weer in training bij zijn club NAC Breda. De ene keer met de groep, de andere keer individueel. Zoals zondag in Vilamoura. Het gaat de goede kant op met de centrale verdediger, maar een datum op zijn rentree wil hij niet plakken. ,,Zover kijk ik niet vooruit, dat heeft geen zin.”

Dat betekent dat Bart Meijers en Pablo Marí, zoals in Portugal goed te zien is, samen voorlopig het kloppende hart in de Bredase defensie blijven. Om de toegenomen concurrentie zegt Koch, die tot zijn kwetsuur geen minuut miste, zich geen zorgen te maken. Eerst maar eens volledig fit worden, daarna zal gefaseerd bekeken worden of en wanneer hij speelklaar is. 

De kans dat hij tegen PEC Zwolle (20 januari) en VVV (27 januari) zal starten, lijkt uitgesloten. Met het drukke programma in februari, vijf wedstrijden in twintig dagen, is de terugkeer van Koch geen overbodige luxe. Temeer het de vraag is of de blessuregevoelige Chiro Ntoko in staat is om later dit seizoen een reeks van wedstrijden af te werken.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement