Jordan van der Gaag (Helmond Sport) voorspelt: ‘Wij gaan de eerste overwinning pakken dit weekend’

profeet van de weekElke week voorspelt een andere speler in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend. Deze week ging onze verslaggever, gekleed in voetbalshirt, richting Helmond Sport. Op bezoek bij Jordan van der Gaag, de zoon van NAC-trainer Mitchell van der Gaag.

Helmond Sport beleeft momenteel een lastig seizoen. In de beker ging het al vroeg mis en van de laatste 11 competitie wedstrijden werd er geen een gewonnen. Al komt daar dit weekend wel verandering in. ,,Ik heb er veel vertrouwen in dat wij dit weekend de eerste 3 punten gaan pakken tegen Almere City”, zegt Van der Gaag. Dat betekent dat de ploeg uit Helmond op gelijke hoogte gaat komen met FC Eindhoven, die gaan volgens de middenvelder verliezen van TOP Oss.

,,Dan NAC. De ploeg van mijn vader he, ik denk dat ze de drie punten gaan pakken deze week.” NAC neemt het dit weekend op tegen Heracles, dat vierde staat in de eredivisie. RKC kan de feestvreugde van deze week snel vergeten. De Waalwijkers gaan volgens Van der Gaag dit weekend verliezen van FC Twente.

Volgens ‘de profeet van de week’ wordt er deze week maar één keer gewonnen door een uitploeg. Sparta pakt de volle buit bij MVV.

De voorspellingen van Jordan van der Gaag

FC Twente – RKC Waalwijk: 1
TOP Oss – FC Eindhoven: 1
Helmond Sport – Almere City: 1
Jong PSV – FC Den Bosch: 3
MVV – Sparta: 2
Excelsior – FC Groningen: 1
NAC – Heracles: 1
PSV – Vitesse: 1
Ajax – Willem II: 1

Volledig scherm
Jordan van der Gaag in actie voor Helmond Sport. © proshots