Volledig scherm
ONDO-trainer Mark Lommen. © ED

Mark Lommen gaat vierdeklasser ONDO verlaten

Mark Lommen is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij vierdeklasser ONDO. Dit heeft de oefenmeester vanavond bekend gemaakt aan zijn spelersgroep. Lommen is bezig aan zijn vijfde seizoen op sportpark De Heikamp.

Voor Lommen (50) was ONDO zijn eerste vereniging waar hij als hoofdtrainer aan de slag ging. Onder zijn leiding werden de Heusdenaren in het eerste seizoen direct kampioen in de vijfde klasse. In de vierde klasse draaide ONDO ieder jaar bovenin mee.

,,Na vijf seizoenen wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging” zo licht Mark Lommen zijn besluit toe. ,,ONDO is een prachtige vereniging waar ik mezelf vanaf de eerste dag thuis voelde. We gaan er alles aan doen om dit lopende seizoen succesvol af te ronden.” ONDO staat op dit moment op de achtste positie in de vierde klasse E.

  1. Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?
    Wereldelftal

    Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?

    Het voetbaljaar leverde weer zo veel moois op. Het swingende Liverpool, dat de Champions League veroverde. Ajax, dat maar net een finaleplaats misliep. Oranje, dat bijna de eerste Nations League won. Op deze site vragen wij je hulp bij het samenstellen van een wereldelftal over 2019. Welke elf spelers zou jij opstellen? En welke trainer moet deze ploeg leiden? Stemmen kan vanaf nu tot en met 31 december. De uitslag verschijnt vervolgens online.