Winnaar Jeffrey Herlings (links) en Glenn Coldenhoff op het podium tijdens de MXGP van Italië in Maggiora. De twee Brabanders zouden zondag in Oss ook zomaar op het podium kunnen staan.
Volledig scherm
Winnaar Jeffrey Herlings (links) en Glenn Coldenhoff op het podium tijdens de MXGP van Italië in Maggiora. De twee Brabanders zouden zondag in Oss ook zomaar op het podium kunnen staan. © KTM Images/Ray Archer

MXGP in Oss gaat zondag door, en mét publiek

De Grand Prix motorcross in Oss gaat zondag ‘gewoon’ door op De Witte Ruijsheuvel. En met publiek. ‘We gaan los’, liet organisator Ebert Dollevoet weten na een lange dag van vergaderen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.