Pliskova daagt Krajicek uit, Barney vermaakt zich in Disney

SportbytesIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters meemaken én delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Messi geniet van interland-break

Lionel Messi ontbreekt de komende vier oefeninterlands van Argentinië. De Barcelona-ster maakte volop gebruik van de vrije tijd door met zijn twee zoontjes te wandelen. 

Instagram post by Leo Messi * Sep 6, 2018 at 8:17am UTC

3.6m Likes, 23.7k Comments - Leo Messi (@leomessi) on Instagram

Pliskova doet mee aan 'Falling Stars'

Karolina Pliskova heeft een originele manier om mee te doen aan de challenge 'Falling Stars', waarbij je op de grond moet liggen. De Tsjechische tennisster daagt onder anderen Michaëlla Krajicek uit. 

Challenge accepted from my friend @rennaestubbs 🤧😅 #fallingstars thats how it looks after day off in New York 😆and i pass nomination to @julia.goerges @kristynapliskova @misakrajicek come ooooon girls 😅😅

18.7k Likes, 215 Comments - Karolina Pliskova (@karolinapliskova) on Instagram: "Challenge accepted from my friend @rennaestubbs 🤧😅 #fallingstars thats how it looks after day off..."

Barney in Walt Disney

Raymond van Barneveld heeft de dartpijlen even ingeruild voor wat ander vermaak. Barney bevindt zich momenteel in de Walt Disney Studios. En ook daar kan hij het niet laten om zijn pose aan te nemen.

Een foto die is geplaatst door Raymond van Barneveld (@raybar180) op

Kleine Meunier maakt debuut

Een spannend moment vandaag voor het zoontje van de Belgische vleugelverdediger Thomas Meunier. Op Instagram post de Belg een foto van het debuut van zijn zoontje op school. En dat vindt de kleine toch een beetje spannend zo te zien. 

Een foto die is geplaatst door null (@thomas12meunier) op

Onana feliciteert Traoré

Twee seizoenen geleden waren Bertrand Traoré en André Onana ploeggenoten bij Ajax. In dat seizoen hebben de twee een bijzondere band opgebouwd, zo blijkt op het Instagramaccount van de doelman. Hij gunt Traoré een verjaardag die net zo bijzonder is als hij zelf. 

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Eer voor Sneijder

John Heitinga denkt met weemoed terug aan de tijden dat hij samen met Wesley Sneijder in Oranje speelde. Heitinga eert zijn vriend, die vanavond afscheid neemt van Oranje met een wedstrijd tegen Peru, op Instagram. 

Een foto die is geplaatst door null (@johnheitinga) op

Hoera voor kleine Nuis

Een feestelijke dag voor Kjeld Nuis. Op zijn Instagram is de schaatser te zien met zijn zoontje, die vandaag twee kaarsjes uit mag blazen. Hiep hiep. Hoera!

Een foto die is geplaatst door null (@kjeldnuis) op

Volledig scherm
© Instagram.com/karolinapliskova

poll

Jeffrey Herlings moet Sportman van het Jaar worden

  • Eens (75%)
  • Oneens (25%)
3625 stemmen