Serena komt weer tot rust met dochtertje, Martens zit op de bal

SportbytesIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters meemaken én delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Serena komt tot rust met Alexis Olympia

Serena Williams heeft een aantal hectische dagen achter de rug na haar verloren finale op de US Open. De 36-jarige Amerikaanse komt nu weer even tot rust, samen met haar dochtertje Alexis Olympia.

Instagram post by Serena Williams * Sep 10, 2018 at 7:28pm UTC

428.7k Likes, 9,902 Comments - Serena Williams (@serenawilliams) on Instagram

Van Rouwendaal bedankt voor felicitaties

Sharon van Rouwendaal vierde gisteren haar 25ste verjaardag. Vandaag bedankte de zwemkampioene uit Baarn haar bijna 27.000 volgers op Instagram voor alle felicitaties. 

Thanks for all the birthday wishes! I had a special day that I will never forget... 😇👍 * 📷: @any_3105 my party Swi..Girl. 😂

792 Likes, 30 Comments - Sharon van Rouwendaal (@svrouwendaal) on Instagram: "Thanks for all the birthday wishes! I had a special day that I will never forget... 😇👍 * 📷:..."

Meer oranje voor 'Barney'

Raymond van Barneveld lanceerde vandaag zijn nieuwe shirt: nog meer oranje en zijn initialen groot erop. 

Raymond v Barneveld on Twitter

How do you like my new playing shirt ??? More Orange and some great little details #TargetLAunch18

Osaka poseert voor Empire State Building

Wat de Eiffeltoren is voor Roland Garros, is het Empire State Building voor de US Open. Naomi Osaka poseert met haar trofee voor het iconische gebouw in New York. De Japanse versloeg in een bewogen finale Serena Williams. 

‪Taking a few 📸 w/trophy. Thank you @commedesgarcons and @doverstreetmarketnewyork for the amazing dress and to @adrianjoffe and Rei Kawakubo for the support‬ ❤️

183.8K vind-ik-leuks, 5,948 reacties - Naomi Osaka 大坂なおみ (@naomiosakatennis) op Instagram: '‪Taking a few 📸 w/trophy. Thank you @commedesgarcons and @doverstreetmarketnewyork for the amazing...'

Van de Sanden zet zich in voor Jeugdfonds

Oranje-rechtsbuiten Shanice van de Sanden gaat zich inzetten voor kinderen uit gezinnen waar te weinig geld is voor sport, dans, muziek of andere creatieve activiteiten. De voor Lyon uitkomende international doet dat als ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, dat zo nodig bijdraagt in bijvoorbeeld de contributie of lesgeld. ,,Kinderen moeten zichzelf als mens kunnen ontwikkelen. Dat is heel belangrijk. En daarom moeten ze de mogelijkheid hebben om te kunnen sporten, ook al hebben hun ouders geen geld.''

Trots en dankbaar om vanaf nu ambassadeur te zijn van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Want ik weet wat sport je allemaal kan brengen in het leven. En dat dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is.. #blessed 🙏🏽

3,775 Likes, 18 Comments - Shanice Van De Sanden (@svandesanden) on Instagram: "Trots en dankbaar om vanaf nu ambassadeur te zijn van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Want ik weet..."

Martens zit op de bal

Lieke Martens is al sinds haar jonge jaren verliefd op de bal. Ze is alleen een duidelijke regel vergeten: nooit op de bal zitten, want dan wordt het een ei. 

😊✌🏼💭

2,120 Likes, 40 Comments - Lieke Martens (@liekemartens) on Instagram: "😊✌🏼💭"

Angel Di Maria in Disneyland 

De Argentijnse international Angel Di Maria was gisteren met zijn gezin in Disneyland in Parijs, de stad waar hij speelt voor Paris Saint-Germain.

Een foto die is geplaatst door null (@angeldimariajm) op

Arbeloa brengt bezoekje aan Legoland

Álvaro Arbeloa, voormalig Spaans international en oud-verdediger van Liverpool, Real Madrid en West Ham United, bracht in het Engelse Windsor een bezoekje aan Legoland. Hij was er samen met zijn voormalige Real-ploeggenoot José María Callejón.

Een foto die is geplaatst door null (@17arbeloa) op

Wereldkampioenen brengen heerlijke ode aan N'Golo Kanté

N'Golo Kanté, de kleine middenvelder van Frankrijk, werd gisteravond bij de huldiging in Stade de France in Parijs - kort na het oefenduel met Oranje - door zijn ploeg op originele wijze in het zonnetje gezet. 'Oh, N'Golo Kante.. pada, pada, pa...' 

Een foto die is geplaatst door null (@equipedefrance) op

Volledig scherm
N'Golo Kante (rechts) en Paul Pogba. © REUTERS
Volledig scherm
Lieke Martens. © Instagram.com/liekemartens