De Nederlandse delegatie in Bakoe tijdens de WK trampolinespringen. V.l.n.r. Jordy Mol, Niamh Slattery, Milco Abrahams, Romana Schuring en Luuk Swinkels.
Volledig scherm
De Nederlandse delegatie in Bakoe tijdens de WK trampolinespringen. V.l.n.r. Jordy Mol, Niamh Slattery, Milco Abrahams, Romana Schuring en Luuk Swinkels. © Dutch Gymnastics

Trampolinespringers Abrahams en Swinkels komen in Bakoe tekort voor halve finales WK

De Brabantse trampolinespringers Milco Abrahams (20, Oss) en debutant Luuk Swinkels (19, Beek en Donk) zijn op de openingsdag van de WK in Bakoe uitgeschakeld in het individuele toernooi én in de teamwedstrijd. Beiden komen vrijdag nog wel samen in actie in het synchroonspringen. 

  1. Demonstratie op komst? Clubs in Keuken Kampioen Divisie bereiden opening voetbalstadions voor

    Demonstra­tie op komst? Clubs in Keuken Kampioen Divisie bereiden opening voetbalsta­di­ons voor

    Clubs uit het betaalde voetbal zijn voorbereidingen aan het treffen om hun stadions weer open te stellen voor supporters. Hoewel bij alle sportwedstrijden al sinds november geen publiek is toegestaan vanwege de coronamaatregelen, willen de clubs hun stadions toch gaan openen. Het lijkt geen loos dreigement, want diverse ploegen uit de Keuken Kampioen Divisie praten daar deze week over met de burgemeester van hun stad.