Van Gorkom weer op de fiets, Maradona wordt weer opa

SportbytesIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters meemaken én delen op sociale media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Van Gorkom na veiling op de fiets

Een veiling in Haaksbergen bracht zondag 14.000 euro op voor Jelle van Gorkom heeft zondag in Haaksbergen 14.000 euro opgeleverd. De BMX'er, die begin dit jaar na een val twee weken in coma lag, zat vandaag weer op de fiets.

Maradona wordt weer opa

De Argentijnse voetballegende Diego Maradona wordt weer opa. Zijn oudste dochter Dalma, 31 jaar oud en actrice, verwacht haar eerste kindje. Wanneer precies, maakte ze niet bekend, maar ze liet op Instagram weten dat ze erg blij is. ,,Eens komt de dag dat het niet meer pijn doet en je alleen nog gelukkig bent'', was de begeleidende tekst bij een foto waarop haar echtgenoot Andrés Caldrelli (econoom en oud-rugbyer) de buik van Dalma kust.

Van der Wiel eert Cantona

Zo kwam Gregory van der Wiel gisteren aan bij het stadion van Toronto FC voor de wedstrijd tegen Los Angeles FC. Niet in strak clubkostuum, maar in het shirt van Manchester United-legende Éric Cantona.

Marit Bouwmeester in Tokio

Marit Bouwmeester is deze dagen in Japan. Ze geniet van Tokio.

Sharon rouwt om opa

De opa van olympisch kampioene Sharon van Rouwendaal is op 95-jarige leeftijd overleden. De langeafstandszwemster eert hem op Instagram met een collage en de hashtag #myhero.

Annemiek van Vleuten in de Dolomieten

Annemiek van Vleuten bereidt zich in de Dolomieten voor op het WK wielrennen in Oostenrijk. Gisteren deed ze een ontspannen ritje naar de top van de beroemde Stelvio.

Volledig scherm
© instagram.com/jellevangorkom