Volledig scherm
© Proshots

Vitesse aast op Navarone Foor van NEC

ARNHEM - Vitesse wil Navarone Foor toevoegen aan de selectie voor komend seizoen. De Arnhemse club is al in gesprek met de 24-jarige speler van NEC, die bezig is aan zijn laatste contractjaar en dus transfervrij kan vertrekken bij de Nijmeegse club. Dat bevestigen meerdere bronnen van de Gelderlander.

Foor is opgegroeid in de jeugdopleiding van NEC en speelde de voorbije vijf seizoenen in de hoofdmacht van de Nijmeegse club.

Middenveld
In 167 wedstrijden maakte hij 16 doelpunten. De voetballer uit Opheusden kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten. Vitesse is druk doende de selectie voor komend seizoen samen te stellen. De Arnhemse club kan een speler die op zoveel posities inzetbaar is goed gebruiken.

Huulingen
Deze zomer vertrekt linksbuiten Denis Olinik (contract niet verlengd), keren de Chelsea-huurlingen Nathan, Isaiah Brown, Danilo Pantic, Dominic Solanke en Lewis Baker in eerste instantie terug naar de club uit Londen en wil rechtsbuiten Renato Ibarra (contract tot medio 2017) het liefst vertrekken.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement