Toni Lato namens Jong PSV in actie tegen FC Den Bosch. PSV deed afgelopen zomer veel moeite om Lato naar Eindhoven te halen, maar de Spanjaard is inmiddels gedegradeerd tot derde keus op de linksbackpositie.
Volledig scherm
PREMIUM
Toni Lato namens Jong PSV in actie tegen FC Den Bosch. PSV deed afgelopen zomer veel moeite om Lato naar Eindhoven te halen, maar de Spanjaard is inmiddels gedegradeerd tot derde keus op de linksbackpositie. © BSR Agency

Voer voor discussie: PSV-nieuwelingen komen nog niet verder dan een bijrol

De spelers die hun stempel de afgelopen weken bij PSV niet konden drukken, mochten het gisteren om des keizers baard proberen tegen Sint-Truiden. Met succes.

 1. Jakobsen stapt in Polen zelfstandig vliegtuig in: ‘Dit is een mirakel’
  Zelf het vliegtuig in

  Jakobsen stapt in Polen zelfstan­dig vliegtuig in: ‘Dit is een mirakel’

  Fabio Jakobsen is vanmiddag teruggekeerd in Nederland na zijn ontslag uit een ziekenhuis in Polen, waar hij na een zware val in de Ronde van Polen een week is geweest. Zijn Belgische ploeg Deceunick - Quick-Step liet gisteren al weten dat hij vanaf vandaag verder wordt behandeld in het LUMC van Leiden. Tegen de Belgische tv-zender Sporza zei de ploegarts van de Belgische ploeg dat hij 'meer dan goede hoop’ heeft dat Jakobsen in de toekomst weer wielrenner kan zijn.
 2. Juventus bevestigt maandenlange absentie De Ligt na schouderoperatie

  Juventus bevestigt maandenlan­ge absentie De Ligt na schouder­ope­ra­tie

  Matthijs de Ligt is vandaag in Turijn geopereerd aan zijn rechterschouder. De Oranje-international is volgens Juventus zeker drie maanden uit de roulatie. Hij mist daardoor de interlands van Oranje in de Nations Leagueduels tegen Polen (4 september en 18 november), Italië (7 september en 14 oktober), Bosnië-Herzegovina (11 oktober en 15 november). Daarnaast oefent Oranje nog tegen Mexico (7 oktober) en Spanje (11 november).

Live Voetbal

home logo AtalantaATA
21:00
Paris Saint-GermainPSG
away logo