Volledig scherm
PREMIUM
Toni Lato namens Jong PSV in actie tegen FC Den Bosch. PSV deed afgelopen zomer veel moeite om Lato naar Eindhoven te halen, maar de Spanjaard is inmiddels gedegradeerd tot derde keus op de linksbackpositie. © BSR Agency

Voer voor discussie: PSV-nieuwelingen komen nog niet verder dan een bijrol

De spelers die hun stempel de afgelopen weken bij PSV niet konden drukken, mochten het gisteren om des keizers baard proberen tegen Sint-Truiden. Met succes.

Met een mengeling van beloften en reserves won PSV gisteren eindelijk weer eens een wedstrijd, iets wat sinds 6 oktober al niet meer was gelukt. Het oefenduel met het Belgische Sint-Truiden (2-0 winst) bood een aantal gepasseerden de gelegenheid om ritme op te doen. Het zijn niet de wedstrijden waarin technisch manager John de Jong van PSV een aantal van de door hem in de afgelopen zomer aangetrokken spelers hoopte terug te zien. Onder anderen Toni Lato, Timo Baumgartl, Olivier Boscagli, Kostas Mitroglou, Robbin Ruiter en Ibrahim Afellay kwamen in actie. Hun inbreng was de afgelopen weken nihil, laag of onvoldoende.

  1. Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?
    Wereldelftal

    Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?

    Het voetbaljaar leverde weer zo veel moois op. Het swingende Liverpool, dat de Champions League veroverde. Ajax, dat maar net een finaleplaats misliep. Oranje, dat bijna de eerste Nations League won. Op deze site vragen wij je hulp bij het samenstellen van een wereldelftal over 2019. Welke elf spelers zou jij opstellen? En welke trainer moet deze ploeg leiden? Stemmen kan vanaf nu tot en met 31 december. De uitslag verschijnt vervolgens online.