waterpolobal
Volledig scherm
waterpolobal © redactie

Vos hoofdtrainer Waterpolo Academie Eindhoven

Arjan Vos volgt Harry van der Meer op als hoofdtrainer van de Waterpolo Academie in Eindhoven. De 40-jarige Vos begint 1 augustus. Van der Meer werd eind maart benoemd als nieuwe bondscoach van de Nederlandse waterpolomannen. 

Vos is een bekende naam in de waterpolowereld. De oud-speler van Brandenburg en UZSC is sinds 2006 als coach actief op het hoogste niveau. Hij had als trainer/coach onder meer de vrouwen van Brandenburg en GZC Donk onder zijn hoede en hij was enkele jaren jeugdbondscoach. Na een avontuur in Australië ging Vos in 2017 aan de slag bij de vrouwen van eredivisionist ZV de Zaan. Die functie gaat hij volgend seizoen combineren met zijn fulltime aanstelling voor de Waterpolo Academie. 

Vos: ,,Mijn werkweek is goed gevuld met waterpolo en opleiden. Ik moet het na de zomer iets anders organiseren, maar de Waterpolo Academie zie ik als een mooie kans om mijn passie voor talentontwikkeling vorm te geven. Ik heb er veel zin in om de talenten die in Eindhoven trainen verder op weg te helpen naar Oranje en de Olympische Spelen.”