Wouter Rosegaar (links) navigeerde de afgelopen Dakar Rally de Brit Kris Meeke naar de overwinning in de slotetappe.
Volledig scherm
Wouter Rosegaar (links) navigeerde de afgelopen Dakar Rally de Brit Kris Meeke naar de overwinning in de slotetappe. © PH Sport

Wouter Rosegaar gaat met Al Qassimi voor top 10 in Dakar Rally

Navigator Wouter Rosegaar weet zich ook in 2022 verzekerd van een stoeltje in de Dakar Rally. De Zeelander stapt in de auto bij Sheikh Khalid Al Qassimi die al twee keer in de top 10 eindigde van het autoklassement.

 1. Schmidt is enorm teleurgesteld over remise van PSV: ‘We speelden weer goed en hadden de week goed willen besluiten’

  Schmidt is enorm teleurge­steld over remise van PSV: ‘We speelden weer goed en hadden de week goed willen besluiten’

  Trainer Roger Schmidt van PSV was zondagmiddag enorm teleurgesteld na het gelijkspel van zijn club in Heerenveen. De coach zat nooit rustig op de bank tijdens de wedstrijd, omdat PSV er niet in slaagde een enorm overwicht in een grote voorsprong om te zetten. De snelle 0-1 van Carlos Vinícius had vanuit PSV-perspectief gevolgd moeten worden door meer goals, maar dat lukte almaar niet.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?