Volledig scherm
© unknown

Zaalvoetballers FCE beginnen tegen Amsterdamse topploeg

Vorig seizoen eindigden de zaalvoetballers van FC Eindhoven op 26 mei het seizoen met een duel in de play-offs tegen de latere landskampioen ’t Knooppunt (3-2 winst). Zaterdag opent de ploeg van coach Jan Vogels het seizoen met wederom een duel tegen de Amsterdamse topformatie. In het Indoor Sportcentrum aan de Theo Koomenlaan wordt om 19.00 uur afgetrapt.

Met een tweede plaats in de eindrangschikking voldeden de blauwwitten aan de doelstelling. De titel bleek uiteindelijk een brug te ver. Voor het komend seizoen is een plaats bij de eerste vier zeker weer gerechtvaardigd. Met Jeroen Hakkens en Romano ter Linden keerden twee bekenden terug op de Eindhovense zaalvoetbalvloer.

’t Knooppunt is al enkele weken volop actief op nationaal en internationaal niveau. De ploeg uit de Amsterdamse wijk De Pijp – met o.a. Eindhovenaar Adil Zouthane in de gelederen – won vorige week de Supercup door een 5-0 overwinning op FC Marlène. Ook in de UEFA Futsal Cup (Champions League) zijn de hoofdstedelingen inmiddels doorgedrongen tot in de tweede ronde.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement