Volledig scherm

Jesse Geboers (Hapert) en Marijn van Bussel (Olympia Boys) Sportskoen.nl Kei van de Week

EINDHOVEN/HELMOND - Jesse Geboers (Hapert) en Marijn van Bussel zijn op deze website gekozen tot Sportskoen.nl Kei van de Week. De stemming liep tot woensdagochtend 08.00 uur.

Eindhovense Sportskoen.nl Kei van de Week
Jesse Geboers kreeg 49% van de 196 stemmen en won van zijn tegenstander Indy Wouterse van Acht (29% van de stemmen) en Dennis van Woerkum van Dosko'32 (22%van de stemmen).

Helmondse Sportskoen.nl Kei van de Week
Marijn van Bussel kreeg 53% van de 315 stemmen. Jesse van den Boomen van Mifano lag niet ver achter hem (42% van de stemmen) en op de derde plek eindigde Saïd Azarfane van Oranje Zwart (5% van de stemmen).

Lees in de krant van zaterdag meer over de winnaars van deze week. Zondag selecteren ED-redacteuren na een nieuwe speelronde in het amateurvoetbal wederom een aantal spelers die in aanmerking komen voor de titel 'Sportskoen.nl Kei van de Week'.

  1. Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    Twitter gaat los over 'schaamteloze zelfpromotie' Borsato bij RTL Late Night

    De speciale uitzending van RTL Late Night over het nieuwe album Thuis van Marco Borsato trok gisteravond ruim 1,2 miljoen kijkers, maar op sociale media werd de bij de zanger thuis geregistreerde uitzending wisselend gewaardeerd. Menigeen ergerde zich kapot aan de 'wel heel kleffe', 'mierzoete' en 'te commerciële verkoop-onemanshow'. ,,Mag ik een teiltje voor deze schaamteloze zelfpromotie'', reageerde iemand. Weer anderen vonden de talkshow rond de vocalist juist top. Onder de video een greep uit de negatieve maar natuurlijk ook positieve reacties. 

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
EINDE
0-4
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FeyenoordFEY
90'+2'
1-1
VVV-VenloVVV
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

Kinderen moeten verplicht fruit eten op school

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1322 stemmen