1. Thuiswerken als een pro: dit zijn de beste mechanische toetsenborden

  Thuiswer­ken als een pro: dit zijn de beste mechani­sche toetsenbor­den

  Nederland werkt massaal thuis door de maatregelen rondom het coronavirus. We hebben het inmiddels over monitors, webcams en zelfs vriezer gehad, maar hoe zit het met het stukje hardware dat je waarschijnlijk het meest gebruikt tijdens het thuiswerken: het nederige toetsenbord. Wij adviseren dat je voor optimaal typgenot kiest voor een mechanisch toetsenbord. Dit zijn de best geteste en lekkerst tikkende toetsenborden.
 1. ‘Doom Eternal’ toont dat ‘Doom’ écht voor de eeuwigheid is

  ‘Doom Eternal’ toont dat ‘Doom’ écht voor de eeuwigheid is

  Er woog een zware last op de schouders van de makers van ‘Doom Eternal’: het is de sequel van ‘Doom’ (2016), de geslaagde remake van de legendarische firstpersonshooter uit 1993. En nu moeten ze aantonen dat er - na uitgebreid het verleden te hebben gevierd - ook toekomst zit in de klassieke videospellenreeks. Maar eigenlijk is het omgekeerd: ‘Doom Eternal’ laat vooral zien dat de wereld altijd klaar is geweest voor nog meer ‘Doom’.
 2. Hou eens een ‘skype-ritief’ achter de webcam in plaats van de gebruikelijke borrel

  Hou eens een ‘sky­pe-ri­tief’ achter de webcam in plaats van de gebruike­lij­ke borrel

  Door de noodzakelijke coronamaatregelen kunnen vriendengroepen niet meer doen wat ze normaal in het weekend doen: afspreken en proosten op het weekend. De quarantaine hoeft door de technologie anno 2020 geen roet in het eten gooien: spreek gewoon met de vrienden af via groep-videochats als Skype, Facebook Messenger of meet.google.com, haal een al dan niet alcoholisch drankje uit de koelkast en hou een borrel achter de webcam, oftewel een ‘skype-ritief’.