SmartCup - The Best Coffee Maker for Office Workers

Wisekettle, Inc is raising funds for SmartCup - The Best Coffee Maker for Office Workers on Kickstarter! Experience pleasure in every sip of the perfectly prepared beverage with SmartCup automated brewing technology

Nooit meer slappe kantoorkoffie: neem je eigen ‘smartmok’ mee

KickstarterStart-ups houden van crowdfunding. En wij houden van de futuristische en gekke producten die de start-ups ontwikkelen. Elke week bekijken wij nieuwe producten op verschillende crowdfund-platforms. Of deze producten ooit echt op de markt komen is nooit zeker, maar dromen mag natuurlijk altijd. Deze week: de SmartCup.

Want koffie... koffie is een levensbehoefte op kantoor. Deze site schreef eerder al over het belang van het koffieapparaat op de werkvloer, maar met dit bekertje heb je een compacte, geruisloze koffie-automaat die gewoon op je bureau past. 

Maar - het is tenslotte 2018 - we willen meer dan gewoon een koffiezetapparaat, dus deze ‘SmartCup’ kan allerlei warme drankjes bereiden. Met een database vol met temperaturen, recepten en brouwmethodes kan de SmartCup thee, koffie, soep en zelfs babymelk bereiden. De mok is enkel te besturen met een app, die via Bluetooth verbonden is met de SmartCup. In de applicatie staan verschillende opties en recepten.

Het werkt als volgt: de koffiebeker staat op een inductieplaats die de vloeistof nauwkeurig verhit tot een bepaalde temperatuur. In het houdertje doet men de theebladeren of de gemalen koffiebonen, waarna via de app een recept gekozen wordt. Even wachten, en klaar. 

Inductie

Ook babymelk kan ermee gemaakt worden. De mok mixt dranken namelijk zelf. De inductieplaat houdt een vaste temperatuur aan, waardoor het gebruik van een magnetron tot het verleden hoort.  Daarnaast kan de mok ook vloeistoffen verkoelen, dus je gehemelte verbranden aan een te hete bak pleur 

Op het moment van schrijven moet er echter nog wel wat geld opgebracht worden. De teller staat op 7.500 dollar, het doel is een kleine 52.000 dollar. Een smartmok is wel wat duurder dan je huis- tuin- en keukenmok: 150 dollar (!) voor een exemplaar.

Liever een normale machine? Bekijk dan de goedkoopste opties hieronder

Volledig scherm
SmartCup © SmartCup