Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Op volle snelheid tikken: dit zijn de beste compacte toetsenborden

Voor jou getestHalf Nederland werkt voorlopig thuis. Met welke kantooruitrusting kom je aan de keukentafel goed voor de dag? Deel 2: kleine, fijne toetsenborden.

Schoolschriften, koffiekopjes, legpuzzels, kleurpotloden, ontbijtbordjes, computerschermen: wie in deze tijden noodgedwongen met het voltallige gezin aan de keukentafel werkt, moet knokken voor elke vierkante centimeter. Handig is het niet als het halve huishouden op een fullsize toetsenbord tikt. Deze brede ramplanken zijn naast de standaard cijferrij (boven de lettertoetsen) uitgerust met een numpad waar de cijfers als op een rekenmachine gegroepeerd staan. Handig als je vaak de accountant uithangt, voor de meeste mensen een uithoek van het toetsenbord die zelden wordt aangeraakt. Compleet overbodig gebruik van de ruimte.

  1. Uitspraak in zaak tegen staat over uitrol van ‘gevaarlijk’ 5G-netwerk

    Uitspraak in zaak tegen staat over uitrol van ‘gevaarlijk’ 5G-net­werk

    De rechter in Den Haag doet vandaag uitspraak in de zaak die de stichting Stop5GNL aanspande tegen de Nederlandse staat over de invoering van het landelijke 5G-netwerk. De techniek, die voor de vijfde generatie mobiele netwerken staat en hoge communicatiesnelheden garandeert, zou volgens de stichting gezondheidsrisico’s opleveren. Volgens de overheid voldoet de straling van 5G ruimschoots aan de limieten van Europese telecomwetgeving.