Volledig scherm
© ANP

Rabobank-klanten kunnen storing ervaren bij Bankieren-app

Rabobank-klanten kunnen problemen ervaren bij het gebruik van de Rabo Bankieren-app. Volgens de bank kunnen er problemen optreden bij de weergave van de transacties en is het wellicht ook onmogelijk om overboekingen te doen.

De Rabobank maakt zowel op Twitter als op een eigen storingspagina melding van de problemen. Volgens de bank is Rabo Internetbankieren wel gewoon beschikbaar, maar zijn momenteel in de Bankieren-app niet in alle gevallen de rekeningen en transacties van klanten te zien, naast de eventuele overboekingsproblemen.

De bank zegt te werken aan een oplossing en biedt zijn excuses aan voor de problemen, maar zegt niet wanneer de problemen naar verwachting weer verholpen zijn. Ook wordt geen informatie verschaft over een mogelijke oorzaak.

Inloggen

Op storingswebsite Allestoringen.nl maken gebruikers melding van problemen bij het inloggen met de Rabo Scanner en schrijven ze dat er een melding verschijnt dat er geen gegevens kunnen worden opgehaald. Dat zijn er nu al meer dan duizend.

  1. Google Stadia review: zijn spelcomputers vanaf nu echt overbodig?
    Recensie

    Google Stadia review: zijn spelcompu­ters vanaf nu echt overbodig?

    Google kondigde in 2019 een verrassend nieuw project aan: Stadia. De belofte van Stadia is dat je er de modernste games mee kunt spelen, overal waar maar internet is, op elk willekeurig scherm, of dat nu je dure 4k-televisie is of je smartphone. Die belofte klinkt mooi, maar hoe bevalt Stadia in de praktijk, buiten de veilige muren van de Google-campus? Techsite Tweakers kreeg eerder toegang tot het platform en kon geruime tijd checken of Stadia echt de toekomst is. Dit is hun conclusie.