Volledig scherm
© ANP XTRA

T-Mobile steekt de draak met prijsverhoging KPN

T-Mobile en KPN hebben het openlijk met elkaar aan de stok. Onlangs kondigde KPN een prijsverhoging aan voor hun tv- en internetpakketten. T-Mobile speelt daar weer slim op in via social media.

Per 1 juni gooit KPN de prijzen van tv en internet omhoog. Maar daar komen ook meer tv-zenders voor terug. Zo is onlangs het Duitse RTL Television HD toegevoegd, waar Formule 1 live te volgen is. Ook worden muziekzenders TV538 en 100% NL TV toegevoegd. 

Volledig scherm
© Twitter/T-Mobile

Er verdwijnt ook een rijtje zenders uit de pakketten van KPN. Zo vervallen onder andere 24 Kitchen, Nat Geo Wild, Disney Junior en Fox TV. Een volledig overzicht vind je op het forum van KPN.

‘Zeg je abonnement op’

Voor T-Mobile reden voor wat scherpe tweets, die ze promoten als advertentie. ‘Serieus, alwéér?!...KPN gaat zijn prijzen voor Internet en TV alweer verhogen', tweet T-Mobile. Waar het bedrijf aan toevoegt dat de prijzen bij T-Mobile gelijk blijven. ‘Zeg dus vandaag nog je abonnement op en stap gratis over', roept de telecomaanbieder op.

Sommige klanten van KPN reageren verbaasd en spreken hun internetprovider aan, waarop KPN toch moet toegeven dat de prijswijzigingen eraan komen

‘Ik haak af’

Maar er zijn ook twitteraars die de marketingstrategie van T-Mobile helemaal niet kunnen waarderen: ,,Als dit jullie stijl is, stap ik zéker niet over naar T-Mobile”, zegt Roy. ,,Chique hoor. Ik haak al af bij jullie manier van marketing. Benadruk je eigen kracht in plaats van een ander bedrijf negatief in beeld te brengen”, tweet Ilona.

Tekst gaat verder onder de tweets

Vergelijk zelf prijzen

Ben je nou zelf benieuwd welke aanbieder het meest betaalbaar is op jouw locatie, Tweakers heeft een handige vergelijkingstool. Daarin worden de meeste internet-, tv-, en telefoonaanbieders vergeleken.