Volledig scherm
© ANP XTRA

T-Mobile steekt de draak met prijsverhoging KPN

T-Mobile en KPN hebben het openlijk met elkaar aan de stok. Onlangs kondigde KPN een prijsverhoging aan voor hun tv- en internetpakketten. T-Mobile speelt daar weer slim op in via social media.

Per 1 juni gooit KPN de prijzen van tv en internet omhoog. Maar daar komen ook meer tv-zenders voor terug. Zo is onlangs het Duitse RTL Television HD toegevoegd, waar Formule 1 live te volgen is. Ook worden muziekzenders TV538 en 100% NL TV toegevoegd. 

Volledig scherm
© Twitter/T-Mobile

Er verdwijnt ook een rijtje zenders uit de pakketten van KPN. Zo vervallen onder andere 24 Kitchen, Nat Geo Wild, Disney Junior en Fox TV. Een volledig overzicht vind je op het forum van KPN.

‘Zeg je abonnement op’

Voor T-Mobile reden voor wat scherpe tweets, die ze promoten als advertentie. ‘Serieus, alwéér?!...KPN gaat zijn prijzen voor Internet en TV alweer verhogen', tweet T-Mobile. Waar het bedrijf aan toevoegt dat de prijzen bij T-Mobile gelijk blijven. ‘Zeg dus vandaag nog je abonnement op en stap gratis over', roept de telecomaanbieder op.

Sommige klanten van KPN reageren verbaasd en spreken hun internetprovider aan, waarop KPN toch moet toegeven dat de prijswijzigingen eraan komen

‘Ik haak af’

Maar er zijn ook twitteraars die de marketingstrategie van T-Mobile helemaal niet kunnen waarderen: ,,Als dit jullie stijl is, stap ik zéker niet over naar T-Mobile”, zegt Roy. ,,Chique hoor. Ik haak al af bij jullie manier van marketing. Benadruk je eigen kracht in plaats van een ander bedrijf negatief in beeld te brengen”, tweet Ilona.

Tekst gaat verder onder de tweets

Vergelijk zelf prijzen

Ben je nou zelf benieuwd welke aanbieder het meest betaalbaar is op jouw locatie, Tweakers heeft een handige vergelijkingstool. Daarin worden de meeste internet-, tv-, en telefoonaanbieders vergeleken. 

 1. Man verliest één miljoen euro met bankpasfraude: ‘hij stuurde z'n pasje op’

  Man verliest één miljoen euro met bankpas­frau­de: ‘hij stuurde z'n pasje op’

  Een man uit het noorden van Nederland is begin september slachtoffer geworden van de grootste ‘phishingzaak’ in Europa: cybercriminelen plukten in één nacht tijd maar liefst één miljoen euro van zijn bankrekening. De man had zijn bankpas opgestuurd om in te wisselen voor een nieuwe. Het slachtoffer moet nog maar afwachten of hij het geroofde geld terugkrijgt. ‘Dit is een heel opmerkelijke zaak'.
 2. Apple MacBook Pro 16" review: Meer MacBook voor minder
  Review

  Apple MacBook Pro 16" review: Meer MacBook voor minder

  Als er een laptop is die de gemoederen kan laten oplopen, dan is het wel de MacBook Pro van Apple. In 2016 was er reden genoeg voor discussie, want Apple had het ontwerp van zijn duurste laptop behoorlijk aangepast. Niet iedereen was even blij met die wijzigingen en vooral het nieuwe toetsenbord kwam Apple op behoorlijk veel kritiek te staan, niet in de laatste plaats omdat het toetsmechanisme gevoelig was voor stof en vuil, waardoor toetsen konden blijven hangen.