Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Thinkstock

14-jarige jongen op straat beroofd door minderjarige overvallers in Tilburg

TILBURG - Twee minderjarige jongens, 14 en 15 jaar oud, uit Tilburg zijn maandagmiddag aangehouden vanwege een straatroof. De twee zouden zaterdagavond een 14-jarige jongen op de Lage Witsiebaan in Tilburg beroofd hebben. 

Volgens het slachtoffer werd hij op de Lage Witsiebaan benaderd door de twee minderjarige Tilburgers. Zij bedreigden hem en beroofde hem van het geld dat hij bij zich had. Daarna gingen ze er op de fiets vandoor. Het slachtoffer waarschuwde direct de politie en deed aangifte van beroving. 

Hierop is de politie een onderzoek gestart. Daarbij kwamen al snel de twee minderjarige verdachten in beeld. Zij zijn maandag op hun thuisadres aangehouden en vastgezet voor verder onderzoek. 

  1. Hilvarenbeek haakt niet aan bij samenwerking Van Gogh Nationaal Park, ‘Geen raakvlakken met schilder’
    PREMIUM

    Hilvaren­beek haakt niet aan bij samenwer­king Van Gogh Nationaal Park, ‘Geen raakvlak­ken met schilder’

    HILVARENBEEK - Hilvarenbeek heeft bedankt voor het aanbod om deel te nemen aan een samenwerking met Van Gogh Nationaal Park. Een stuurgroep waarin de provincie, gemeenten en waterschappen zijn vertegenwoordigd, wil een nieuwe status voor het Nationaal Park verwerven, maar Hilvarenbeek heeft laten weten dat de gemeente te weinig binding heeft met de wereldberoemde kunstschilder.