Volledig scherm
PREMIUM
Het diamanten bruidspaar Ad en Thea Tabbers- van Gool uit Tilburg. © Familie Tabbers

Ad en Thea Tabbers werden op hun trouwdag 60 jaar geleden ook ‘Hart van Brabant-bruidspaar’

TILBURG - De mooiste dag van hun leven werd voor bruid en bruidegom Ad en Thea Tabbers-van Gool zestig jaar geleden nóg een stukje mooier. Het geluk kon voor het jonge stel niet meer op, toen ze hoorden dat ze waren uitgeroepen tot ‘Hart van Brabant-bruidspaar’. 

,,We hebben alles bij elkaar drie dagen feest gehad", kijken ze nu nog met veel plezier terug. 

 1. Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open
  Video

  Ongeval met bus met tientallen kinderen op snelweg bij Oirschot, A58 Tilburg - Eindhoven na uren weer open

  OIRSCHOT - Op de A58 bij Oirschot is woensdagmiddag rond 16.45 uur een ongeval gebeurd met een bus met 70 inzittenden. Het gaat om 54 Belgische kinderen van 6 tot 12 jaar, 15 begeleiders en hun chauffeur. Bij het ongeluk waren ook vier personenauto's betrokken. Een inzittende van één van de vier zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. De weg was urenlang dicht. Pas rond 21.00 uur ging de vluchtstrook open voor verkeer, nog eens anderhalf uur later de rest van de weg.
 2. Muziekpodium Paradox af en toe ook een Stand-up Comedy Café

  Muziekpodi­um Paradox af en toe ook een Stand-up Comedy Café

  TILBURG - Paradox heeft een goede naam als muziekpodium, stand-up comedian Raymon Hofkens wil de zaal nu ook gaan gebruiken als podium voor comedyshows. ,,Paradox is een intieme zaal, publiek kun je bijna aanraken, ook mensen achter in de zaal.” Hij vergelijkt de sfeer bij Paradox met die van comedycafé Toomler in Amsterdam. Vorig jaar organiseerde hij bij Paradox al een besloten comedy-avond in opdracht van een studentenvereniging