Volledig scherm
PREMIUM
Een erehaag voor vertrekkende burgemeester Ryan Palmen bij zijn afscheidsfeest. © Beeld werkt

Afscheid burgemeester Ryan Palmen kostte gemeente Hilvarenbeek bijna 35.000 euro

HILVARENBEEK - De feestelijkheden rond het afscheid van burgemeester Ryan Palmen hebben de gemeente Hilvarenbeek in totaal 32.700 euro gekost. Dat blijkt uit de voorjaarsnota. Palmen bezocht voor zijn afscheid alle zes de dorpskernen en werd uitgezwaaid tijdens een feestavond in cultureel centrum Elckerlyc.

Die feestavond in Elckerlyc, waar alle inwoners van de gemeente welkom waren om Palmen persoonlijk de hand te schudden, was het duurste onderdeel van het afscheid. Daarvoor werd in totaal 10.500 euro uitgetrokken. Een symposium voor partners van Hilvarenbeek, zoals instanties en andere gemeenten uit de regio, kostte 8.000 euro. Het bezoek aan de kleine dorpskernen Diessen, Esbeek, Biest-Houtakker, Haghorst en Baarschot kostte de gemeente in totaal 3.000 euro. Ook werd er 3.500 euro betaald voor de communicatie, zoals drukwerk, uitnodigingen en het inhuren van een fotograaf.

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.