Volledig scherm
© Staatsloterij

Albert Heijn Rijen verkoopt winnend Staatslot van 200.000 euro

RIJEN - Bij de Staatsloterijtrekking van maandag 10 juni is de hoofdprijs van 1.000.000 euro vijf 1/5 Staatsloten. Een van deze vijf loten werd verkocht door de Albert Heijn in Rijen. De gelukkige winnaar sleept daarmee een geldprijs van 200.000 euro binnen.

De andere vier loten werden verkocht in een winkel in Zwartsluis, online en aan twee abonneespelers uit Hoofddorp en Ouderkerk aan den Ijssel.

Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Ook krijgen zij ‘Eerste Hulp Bij Geluk', om begeleiding te krijgen na het winnen van een groot geldbedrag.

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.