Vijf fotografen trokken door de stad om de koks vast te leggen: zoals Remco den Dunnen van café Berlijn met zijn hond Puck.
Volledig scherm
Vijf fotografen trokken door de stad om de koks vast te leggen: zoals Remco den Dunnen van café Berlijn met zijn hond Puck. © Roos Pierson

Alle Tilburgse 'corona-kookbijbels’ verkocht, opbrengst gaat naar weeshuis in Nepal

TILBURG - De hele oplage van ‘Kok in lockdown’ - een coronakookdagboek van Tilburgse chefkoks - is er doorheen. De winst die is gemaakt met de verkoop van de 2500 exemplaren van het kookboek vol levensverhalen, recepten en een snufje corona gaat naar een weeshuis in de bergen van Nepal. In totaal heeft het 7050 euro voor het goede doel opgebracht. 

  1. Twee gewonden bij incidenten na Willem II-FC Utrecht, politie en club doen onderzoek
    Update

    Twee gewonden bij incidenten na Willem II-FC Utrecht, politie en club doen onderzoek

    TILBURG - Bij meerdere incidenten na de wedstrijd tussen Willem II en FC Utrecht zijn zondagmiddag twee supporters gewond geraakt. Dat meldt de politie. Na het duel werden in het Koning Willem II-stadion voorwerpen over en weer gegooid tussen thuissupporters en fans in het uitvak. Ook werd een supporter van de Tilburgse club geslagen en geschopt op het veld, is te zien op filmbeelden. De politie en Willem II doen onderzoek naar de incidenten.