Volledig scherm
Jongetje bewusteloos uit zwembad gehaald in Kaatsheuvel. © FPMB

Arbeidsinspectie in kennis gesteld; jongetje (3) uit Londen bewusteloos uit zwembad Kaatsheuvel gehaald

KAATSHEUVEL - In het zwembad van vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel is zaterdagmiddag een jongetje bewusteloos uit het water gehaald. Het gaat om een 3-jarige jongen uit Londen. De arbeidsinspectie wordt in kennis gesteld over het incident en zal eventueel  verder onderzoek uitvoeren.

De jongen werd nadat hij uit het zwembad was gehaald door het ambulancepersoneel gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op dat moment had hij een ademhaling bevestigde de politiewoordvoerder zaterdag. 

Jos Mennen, directeur van Oostappen Groep, geeft aan dat het personeel van het vakantiepark de protocollen heeft uitgevoerd. ,,Daar zijn we als directie heel blij mee.”

  1. Het grote geld van de drugsindustrie lokt jongeren over de verboden drempel
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Het grote geld van de drugsindu­strie lokt jongeren over de verboden drempel

    COLUMN PLAATS DELICT - Op de dag dat tienduizenden middelbare scholieren opgelucht hun laatste examenopdrachten inleverden, arresteerde de Brabantse politie deze week in Waalwijk een 21-jarige jongeman. Hij zou betrokken zijn bij het kolossale ‘distributiecentrum voor drugs’ dat de politie woensdagmorgen ontdekte in Nieuwendijk, in het ooit zo godvrezende Land van Heusden en Altena.