Veel mensen weten niet wat er binnen de muren van het voormalige kantongerecht allemaal te zien is. Thomas Bedaux: ,,Wij willen dat een gezicht geven.”
Volledig scherm
PREMIUM
Veel mensen weten niet wat er binnen de muren van het voormalige kantongerecht allemaal te zien is. Thomas Bedaux: ,,Wij willen dat een gezicht geven.” © Jan van Eijndhoven

Architecten verhuizen naar kantongerecht van ‘opa Bedaux’, op begane grond komt horeca, kunst en cultuur

TILBURG - Het Goirlese architectenbureau Bedaux de Brouwer verhuist naar het Tilburgse kantongerecht, onderin komt horeca, ruimte voor kunst en cultuur. ,,We maken het een open plek voor de stad”, zegt Thomas Bedaux over het monument dat zijn bekende opa Jos ontwierp. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.