Auto belandt op zijn kop in de sloot bij Kaatsheuvel, bestuurster naar het ziekenhuis

met videoKAATSHEUVEL - Een auto belandde in de nacht van zaterdag op zondag op zijn kop in een sloot langs de Midden-Brabantweg bij Kaatsheuvel. Hierbij raakte de automobiliste gewond. Zij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

 1. Jongen (17) staat oog in oog met roofdier in Beekse Bergen: 'Wegrennen was wel het laatste dat hij moest doen’
  PREMIUM
  met video

  Jongen (17) staat oog in oog met roofdier in Beekse Bergen: 'Wegrennen was wel het laatste dat hij moest doen’

  Het was zijn eerste reactie: wegrennen. Maar voor het snelste landdier op aarde vluchten heeft niet veel zin. Toch had de Duitse tiener die in de Beekse Bergen oog in oog stond met een cheeta een ‘goede kans’ om er zonder bijtwonden in zijn hoofd en arm vanaf te komen. ,,Je kan op zo’n moment van alles doen om je overlevingskansen te vergroten, maar ga vooral níet rennen.”
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’