Volledig scherm
Auto in vlammen op in Fraterstraat Tilburg, politie gaat uit van brandstichting © De Kort Media / Toby de Kort

Auto in vlammen op in Fraterstraat Tilburg, politie gaat uit van brandstichting

TILBURG - Aan de Fraterstraat in Tilburg is in de nacht van maandag op dinsdag een auto uitgebrand. 

De melding kwam rond 02.30 uur binnen bij de hulpdiensten. Bij aankomst van de brandweer stond de Fiat al in lichterlaaie. De brandweerlieden konden niet voorkomen dat de wagen compleet uitbrandde. De politie gaat uit van brandstichting. Agenten hebben een buurtonderzoek gedaan en camerabeelden veiliggesteld. 

De afgelopen dagen gingen er meer auto's in vlammen op in Tilburg, in totaal vlogen er 6 auto's in brand sinds 10 mei. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de verschillende branden. Daarbij wordt de informatie van de verschillende onderzoeken en politieteams gebundeld en geanalyseerd.

Volledig scherm
Auto in vlammen op in Fraterstraat Tilburg, politie gaat uit van brandstichting © De Kort Media / Toby de Kort
  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.