Moergestel Midden wordt in twee fasen aangelegd. Links worden 5 kavels al bouwrijp gemaakt. Op de 2 groene percelen van de families Ketelaars en Van Hulten komen in totaal 8 woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Moergestel Midden wordt in twee fasen aangelegd. Links worden 5 kavels al bouwrijp gemaakt. Op de 2 groene percelen van de families Ketelaars en Van Hulten komen in totaal 8 woningen. © Pix4Profs / Joris Buijs

Bakker en slager maken Moergestel Midden af en daar moet ook het Torenpad van opknappen

MOERGESTEL - Google Maps moet Moergestel van boven bij de tijd gaan brengen. Dat plukje groen in het hart van het dorp is niet meer. Binnenkort wordt het gebied tussen Kerkstraat, Prinses Margrietstraat, Korenstraat en Torenpad bevolkt door 13 huishoudens.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”