Zo'n 4500 vierkante meter aan sneakers: de laatste editie van Deadstock in de Wagenmakerij. De markt kan doorgaan, ondanks dat de hal recent als ‘onveilig’ werd bestempeld. De gemeente neemt tijdelijke maatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo'n 4500 vierkante meter aan sneakers: de laatste editie van Deadstock in de Wagenmakerij. De markt kan doorgaan, ondanks dat de hal recent als ‘onveilig’ werd bestempeld. De gemeente neemt tijdelijke maatregelen. © Emil Cobussen / Deadstock

Balende organisatoren halen opgelucht adem, onveilige Wagenmakerij wordt snel opgelapt

TILBURG - Organisatoren van evenementen zagen het al somber in, doordat de Wagenmakerij recent ‘te onveilig’ bleek kwamen hun feesten en markten op de tocht te staan. Maar de gemeente gaat oude hal in de Spoorzone tijdelijk oplappen, daardoor kunnen de veertig evenementen toch doorgaan. 

  1. Intents als reünie voor barpersoneel: ‘Enthousiasme achter de bar werkt aanstekelijk voor bezoekers’

    Intents als reünie voor barperso­neel: ‘Enthousi­as­me achter de bar werkt aansteke­lijk voor bezoekers’

    OISTERWIJK - Al sinds de eerste editie van Intents Festival is Martin van der Heijden als vrijwilliger betrokken bij het evenement. Tijdens de komende editie op 27, 28 en 29 mei stuurt hij gedurende drie dagen zo’n 550 barmedewerkers aan. ,,Voor veel barmedewerkers is Intents Festival inmiddels een soort reünie”, zegt Van der Heijden. ,,De meeste mensen die één keer hebben meegeholpen, komen een jaar later graag weer terug.”